Nije anđeo: Supruga Robija Vilijamsa je "luđa" od njega

Zabava - Petak 15.05.2015 - 12:56

Upoznajte suprugu Robija Vilijamsa, koja je verovali ili ne još "luđa“ od svog poznatog muža.

foto: Splash foto: Splash

Ova nedelja bila je turbulentna za pevača i njegovu suprugu Ajdu Fild koji su optuženi za seksualno zlostavljanje njihovog asistenta Žilsa De Bofilsa. Robi se ne pominje u optužbi već njegova žena za koju Žils kaže kako je često šetala gola po kući i pričala mu o svom seksualnom životu.

Sada je Ajda još više zaintrigirala javnost, a kako kažu neki koji su sarađivali s njom ona poseduje veoma neobičan smisao za humor. Međutim, to je ono što veže Ajdu i Robija... taj smisao za humor koji je samo njima komičan.

Kada je Robi na svoj četdeset i prvi rođendan posatvio provokativnu fotografiju na društvene mreže s komentarom o svojoj muškosti, Ajda se samo slatko nasmejala.

Setićete se vrlo nepimerene reklame za šou Robija Vilijamsa gde on pozira go, dok manekenka kleči ispred njega.

Očigledno je da Ajda i Robi dele neka drugačija ograničenja od nas ostalih smrtnika.

I dok Robi opisuje svoju suprugu s kojom ima dve male ćerke kao ženu koja ga je spasila od samouništenja, ona sigurno nije anđeo.

Pre nego što je upoznala Robija preko zajedničkih prijatelji bila je slabo poznata glumica.

Otkako su u braku od 2006. Robi je ostavio drogu, striptizete i prostitutke, ali niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da je "normalan“.

Nije tajna da je Ajda upoznavala svog supruga sa devojkama koje joj se učine atraktivnim, pa je tako pre nekog vremena dala Robijev broj jednoj prodavačici koja joj se učinila slatkom i rekla joj da se slobodno javi da dođe na druženje.

Bilo kako bilo, njih dvoje deluju srećni zajedno.
 

SUPER ŽENA

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: