Nikolić: Pobeda bez primljenog gola

Nacionalni sport - Sreda 20.08.2014 - 12:16

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da očekuje da njegova ekipe eliminiše azerbejdžanski Neftči i plasira se u grupnu fazu Lige Evrope.

partizan.rs partizan.rs

Prvi meč baraža za plasman u grupnu fazu LE Partizan - Nefzči igra se u četvrtak od 20.15 na stadionu u Humskoj.

- U seriji smo dobrih rezultata, iako smo ispali iz Lige šampiona, zbog gola u gostima. Bio bi svojevrstan podvig ulazak u grupnu fazu Lige Evrope - kaže Nikolić.

- Jedini smo srpski klub u Evropi, a tako je bilo i prethodnih godina. Neftči zaslužuje respekt, imaju dosta kvalitetnih stranaca, ali naš cilj je ulazak u Ligu Evrope. Želim pobedu, bez primljenog gola - rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je poručio da će “crno-beli” teško zadržati aktuelan tim do kraja prelaznog roka i dodao da mu smetaju novinarske spekulacije oko odlazaka igrača uoči meča sa Neftčijem.

- Naravno da mi to smeta, ali navikli smo tako pred svaku bitnu utakmicu. To nije dobro, ali je realnost i navikli smo da radimo u takvim okolnostima. U Srbiji se krajem avgusta dešavaju najveće promene i to je postalo tradicija kod nas, ali i motiv više da damo veći doprinos. I pored toga osećam se privilegovano što sam trener Partizana i ovih igrača - rekao je Nikolić.

Fudbaleri Partizana prethodne nedelje štrajkovali su zbog neisplaćenih zarada, a prema saznanjima trenera igrači bi u toku dana trebalo da dobiju određenu sumu novca.

Nikolić je rekao da su se oporavili Danilo Pantić i Andrija Živković, kao i da su za utakmicu spremni novajlije Ivan Petrović i Nenad Marinković.
 

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: