Nova rekonstrukcija u septembru

Nacionalne vesti - Petak 25.07.2014 - 00:11

Rok od 15 dana, u kome, prema Zakonu o Vladi Srbije, premijer treba da Narodnoj skupštini predloži novog ministra finansija, ističe u utorak 29. jula, a takav predlog još zvanično nije stigao u parlament.

Godina prođe, rekonstrukcija nikad Godina prođe, rekonstrukcija nikad
Sagovornici lista Danas iz Vlade, kao i iz SNS, kazali su da će vlast poštovati zakone, ali i dodali da  zakonski rok može da bude prolongiran, ako premijer Aleksandar Vučić ne odlučio ko će biti novi ministar privrede umesto Dušana Vujovića, koji će ubuduće voditi finansije. 
 
Čak i da zvanično budu predloženi kandidati za ministre privrede i finansija, sagovornici Danasa ubeđeni su da će parlament Srbije o njihovom izboru, kroz tehničku rekonstrukciju vlade, odlučivati tek u septembru. 
 
- Ne postoji rok u kome Skupština Srbije treba da se opredeli o izboru novih ministara, a pitanje za Vladu je kada će parlamentu dostaviti imena kandidata za ministre finansije i privrede – rekao je za Danas Zoran Babić, šef poslaničke grupe SNS, mada uz konstataciju da on nije prava adresa. 
 
U Vladi Srbije I kabinetu premijera Danas nije mogao da sazna kada će uslediti njena tehnička rekonstrukcija, a u Ministarstvu privrede je za taj list rečeno da se još ne zna ko će ovaj resor ubuduće voditi. 
 
 
 
Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: