Nude posao ljudima s velikim iskustvom u pušenju marihuane

Zabava - Sreda 19.08.2015 - 12:12

Izabrani će komentarisati razne uzorke marihuane i pisaće šta misle o svakoj vrsti, ako su delovale na njih. Osobe moraju biti starije od 21 godine.

Probaće rezličite vrste kanabisa. Foto: Thinkstock Probaće rezličite vrste kanabisa. Foto: Thinkstock

Posao će dobiti samo vrlo iskusni pušači marihuane, koji već znaju kako pojedine vrste "rade", koja diže, koja spušta.

U potrazi za idealnim kandidatima su kompanija Oregonian iz Amerike i portal Oregon Live. Objavili su oglas, a nakon selekcije radiće za njih od kuće, odnosno pisaće svoje utiske - kako na njih deluje pojedina vrsta marihuane.

Njihova iskustva i razmišljanja biće objavljena na internetu, a kandidati će ih morati slati dva do četiri puta mesečno. Hoće li pisati dok su još pod uticajem ili ne, nije spomenuto. U svakom slučaju njihove recenzije zasigurno će biti zabavne za čitanje.

U oglasu za posao plata se ne spominje kao ni ostali detalji, osim da kandidati ne smeju biti mlađi od 21 godine jer je to zakonska granica za legalno konzumiranje kanabisa u Oregonu, piše portal Oregon Live koji je i objavio oglas za posao, a oni će kasnije i objavljivati recenzije onih koji budu probali.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: