Ona zarađuje milione, a majka joj prodaje pite na ulici

Zabava - Utorak 02.12.2014 - 13:05

Larisa Kusakina je majka poznate manekenke Natalije Vodjanove koja svake godine zaradi i po nekoliko miliona dok njena majka prodaje pite na ulicama njihovog rodnog grada Nižnji Novogrod.

instagram.com/natasupernova instagram.com/natasupernova

Iz ove neobične priče možemo samo da zaključimo kako ne žude baš svi ljudi da žive u raskoši i bogatstvu.

NaIme, tako je odlučila Larisa Kusakina koja je majka svetski uspešne manekenke Natalije Vodjanove, koja je pored jako uspešne manekenske karijere udata za bogataša Antoana Arna, sina vlasnika "Luj Vitona“ sa kojim je nedavno dobila sina. Pre njega, Natalija je bila u braku sa engleskim aristrokratom Džastinom Portmanom sa kojim ima tri ćerke.

Iako joj ćerka živi privilegovanim i lagodnim životom, njena majka nije želela da uzima njen novac.

Ona i dalje prodaje pite na ulici, baš kako je to nekada činila Natalija, pre nego što je postala poznata u svetu mode.

Pored Natalije, Larisa ima još dve ćerke od kojih jedna boluje od cerebralne paralize. Uprkos svim teškoćama ona ne želi da prihvati pomoć uspešne ćerke jer želi da dokaže kako ona i ćerke mogu da postignu nešto same.

Nataliji je njena majka velika inspiracija i smatra da je kroz život išla prateći svoje srce, a ne onim putem kojim su joj mnogi govorili da bi trebalo da ide.

Natalijin život se od prodavačice voća, promenio kada je upoznala prvog supruga Džastina Portmana.

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: