One su se baš trudile da istaknu obline

Zabava - Utorak 05.05.2015 - 12:07

Sinoć je održan još jedan u nizu Met Gala bal na kojem su najveći utisak ostavile vlasnice najpoznatijih oblina na svetu: pop diva Bijonse, rijaliti zvezda Kim Kardašijan i latino diva Dženifer Lopez.

foto: Splash foto: Splash

Pored svečanih toaleta i različitih odevnih kombinacije, čini se da su se poznate dame takmičile u tome koja će na intrigantniji način istaknuti svoje obline.

Crveni tepih u Njujorku zasijao je u trenutku kada je na njega kročila pevačica Bijonse koja je nosila skoro pa providnu Živanšijevu haljinu koja joj je savršeno stajala.

Iako je na bal stigla među poslednjima, strani mediji pišu kako je upravo Bi bila i kraljica crvenog tepiha na Met gala balu.

S druge strane ne manje upadljiva bila je prelepa Dženifer Lopez koja je nosila takođe providnu crvenu Versaćeovu haljinu, dok joj je na ruci uslikan i veliki dijamantski prsten za koji se već danima priča da je verenički i da će latino diva uskoro reću sudbonosno da dečku Kasperu Smartu.

Treća poznata dama, koja nije mogla da prođe neprimećeno bila je rijaliti zvezda Kim Kardašijan koja se trudila da što više pozira fotografima okrenuta leđima.

Kim je nosila belu providnu haljinu s kristalima koju je dizajnirao Roberto Kavali, koje je neodoljivo podsećala na haljinu koju je nosila pop diva Bijonse na jednom velikom događaju.
 

SUPER ŽENA

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: