Osvojili loto, pa se razveli, muž uložio milione u novu devojku

Zabava - Četvrtak 07.05.2015 - 12:23

Supružnici Adrijan i Džilijan Bejford iz Safolka u Velikoj Britaniji, koji su postali poznati nakon što su dva puta osvojili najveće dobitke na lutriji Euromillions, razveli su se 15 meseci nakon dobitka. Adrian je našao drugu ženu koju je zaprosio na Maldivima, a potom potrošio na nju 2,7 miliona evra.

Foto: YouTube Screenshot Foto: YouTube Screenshot

Adrijan je odlučio da svojoj novoj verenici Samanti Barbidž pokloni 10 konja, a zatim kupi ergelu u Norfolku i uradi sve što je potrebno za nove ljubimce. Novi objekat zove se Forest Edge Arena.

Njegovi prijatelji navode da njega konji nikada ranije nisu interesovali, i da se sve promenilo otkako je sa Samantom.

- Treba uložiti novac u nešto, zašto ne bi uložio u nešto što interesuje Sam - izjavio je jedan njegov prijatelj za The Sun.

Forest Edge Arena ima spoljašnje i unutrašnje sadržaje, a kada uđete na portal čeka vas poruka: "Samanta i tim vam žele srdačnu dobrodošlicu u Forest Edge Arenu. Imamo unutrašnje arene i arene na otvorenom za ozbiljne jahače, kao i sadržaje za one koji samo žele da gledaju događaje i uživaju u šolji čaja ispred vatre."

Adrijan je upoznao Sam, koja je 16 godina mlađa od njega, u pabu u januaru prošle godine. Samo tri nedelje nakon toga, napustila je posao i preselila se bliže njegovom domu.

Počeli su da se zabavljaju i Sam se uskoro preselila u njegovu vilu vrednu 8,1 miliona evra, a zatim ju je zaprosio na romantičnom putovanju na Maldivima.

Njegova bivša supruga Džilijan rekla je da njihov razvod nema veze sa trećom osobom, već da ih je veliki dobitak potpuno promenio.

- Kada dobijete na lotu, to je veoma stresno. Stvari se događaju. Nekada u životu morate da krenete dalje. Sada smo oboje srećni - rekao je Adrijan.

Samo tri meseca nakon ove izjave zaprosio je Samantu.

KLIX. BA

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: