Otpušten domar optužen za seksualni napad

Regionalne vesti - Nedelja 23.11.2014 - 17:11

Protiv domara Fakulteta umetnosti u Nišu, Lj. K-a (60) policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je 30. oktobra neprimereno dodirivao studentkinju (21).

(Foto: juznevesti.com) (Foto: juznevesti.com)

Nakon prijave on je otpušten jer je u postupku pred komisijom Fakulteta utvrđena teža povreda radne dicipline.

Naime dekan fakulteta Suzana Kostić kazala je da se na video snimku vidi da domar grli i ljubi još dve studentkinje, da se to razlikuje u odnosu na prvi slučaj, ali da je „svejedno neprimereno da studentkinje dođu na nastavu, a da ih domar grli bilo kako“

- Domar je negirao da se neprimereno ponašao, priznavši da je studentkinju zagrlio „drugarski“ jer mu je „draga“. On je predložio gledanje video-snimka sa kamere koja pokriva samo hodnik (ne i kabinet), pa smo videli da je grlio još dve studentkinje. Mi smo akademska ustanova, akademsko ponašanje je nužno, od domara do dekana – kazala je Kostić.

Domar je osumnjičen da je studentkinji prišao sa leđa u kabinetu za slikanje, uhvatio je rukama i počeo da je dodiruje, miluje i ljubi u obraze.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: