Ovakve žene muškarci najlakše smuvaju

Zabava - Petak 13.02.2015 - 14:10

Muškarci se često zalepe za ženu koja je komplikovana, a posle se žale kako im nedostaje seks.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Žene u određenim stanjima sklonije su odricanju od principa. Evo koje su to žene najlakše mete slatkorečivih muškaraca i zavodnika.

Žene nezadovoljne svojim životom

Žene koje nisu zadovoljne svojim životom beže od stvarnosti i tako postaju lake mete zavodnika koji traže samo avanturu. Dovoljno je samo nekoliko lepih reči da se takva žena ubrzo nađe u oblacima. Međutim, često ubrzo sledi i prisilno sletanje. Nakon takvog pada, život će joj se činiti još gorim nego pre avanture.

Depresivna žena

Svi poznajemo bar jednu žensku osobu koja je stalno depresivna i stvara drame tamo gde ih nema. Žene sklone depresiji će biti sklone da padaju na zavodnike. One u njima vide svoje spasioce, ali sreću koju nađu s njima ubrzo će pretvoriti u depresiju. Naprosto zato što će pronaći nov problem. Zavodnik će pobeći, a ona će biti depresivna. Ali ovog puta s razlogom.

Žena koja voli da ugađa drugima

Osobe koje stalno ugađaju drugima laka su meta zavodnika. Takva žena oseća se dobro u društvu muškarca i brinuće o njegovim potrebama. Na prve znakove njegovog povlačenja počeće da se bori za njegovu naklonost. To je, naime, jedini način da se oseća voljenom.

Žena koja ima bujnu maštu

Ovakve žene su gotovo najlakši plen zavodnika. One će poverovati u bilo koju priču. Može joj puniti glavu pričama o zajedničkoj budućnosti, obećavati brda i doline i sve to bez ikakvog konkretnog rezultata. Međutim, ona će u svojoj glavi stvoriti sliku kojoj će se nadati iako od toga neće imati nikakve koristi.

Žena kojoj je seks oružje

Mnoge žene će odmah skočiti u krevet sa muškarcem jer je seks način kojim dobijaju osećaj ljubavi. Zavodnici vrebaju ovakve žene i iskorišćavaju ih za seks, a one se za njih vežu emotivno i u većini slučajeva, naravno, budu razočarane.
 

TELEGRAF.RS , OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: