Ove tajne znaju parovi koji uživaju u seksu

Zabava - Sreda 18.06.2014 - 15:50

Za potpuno zadovoljstvo i sklad u spavaćoj sobi parovi moraju imati nešto više od puke potrebe i strasti. Famozni seks mnogo je više od toga i uključuje razumevanje, komunikaciju, pa ponekad i dogovaranje termina za seks…

photostock/freedigitalphotos.net photostock/freedigitalphotos.net

Evo koja pravila bi trebalo da postavite kako biste postigli optimalnu seksualnu harmoniju i zadovoljstvo.

Zaključavaju vrata sobe

Zaključana vrata spavaće sobe posebno u porodicama s puno dece ključ su dobrog, opuštenog seksa bez opterećenja. Svakako je potrebno i decu naučiti da kucaju, kao i stvoriti opušteno okruženje za senzualni seks bez ograničenja.

Usavršili su seks na brzaka

Tokom nekih kritičnih razdoblja, posebno ako ste novopečeni roditelj, parovi su naučili da budu intimni i za vrlo kratko vreme mogu da imaju eksplozivan seks. Ne podcenjujte povezanost tela i uma pa čak i ako fizički niste za seks, pokušajte da se setite trenutaka kada ste uživali i shvatite to kao uvodnu meditaciju u neverovatan brzinski seks. Slobodno maštajte jer to može da podstakne želju i potrebu za prisnošću.

Eksperimentišu

Naučili su da budu otvoreni prema drugačijim načinima izražavanja seksualnosti. Baš kao i kod muzike, ljudi vole kombinaciju predvidljivog i nepredvidljivog. Morate naći ravnotežu između konvencionalnog i pustolovnog kojim ćete oboje biti zadovoljni. Nemojte biti previše klasični, jer možete postati dosadni, niti previše eksperimentalni tako da izgubite osećaj udobnosti i sigurnosti. Mnogi su parovi izjavili kako su najbolji seks doživeli kada su imali seks van svog doma.

Održavaju komunikaciju

Nema boljeg načina da saznate šta partner želi od otvorene komunikacije. O svojim željama, potrebama i eventualnim prilagođavanjima koje smatrate nužnim razgovarajte kada niste u krevetu. Pronađite opušten trenutak i pokrenite konverzaciju u kojoj ćete biti otvoreni, iskreni i prilagodljivi.

Izbegavaju izgovore za seks

Nisu dopustili da im izgovori preuzmu život. Glavobolja, stres, umor ionako se ublažavaju nakon čina intimnosti koji bi trebalo da bude opuštajući i željen. Deca neće uvek biti mala, a uz izgovore dok odrastu, seks bi vam mogao ispasti s liste prioriteta i možda neće biti povratka na staro.

Veruju jedno drugom

Kada potpuno verujete jedno drugom, osećate se udobno i ne ustručavate se, onda možete i eksperimentisati. Kad osetite potpunu povezanost i poverenje, seks će postati iskreniji i mnogo strastveniji.

Brinu o svom zdravlju i izgledu

Briga o sebi i izgledu naravno nije samo u svrhu boljeg izgleda za partnera. Što ste zadovoljniji sobom, bićete više raspoloženi i s više samopouzdanja. Isto je i sa zdravljem. Kad ste zdravi imate više energije, motivisani ste i ništa vam nije teško.
 

TPORTAL, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: