Ovo govore muškarci koji od vas žele samo seks

Zabava - Nedelja 20.07.2014 - 18:15

Kaže da nije spreman za vezu? To znači da nije spreman za stabilnu romansu s vama, a umesto cveća možete da se nadate kondomima i seksu, i to samo kad uopšte donese odluku da vam se javi na telefon…

photostock/freedigitalphotos.net photostock/freedigitalphotos.net

Dobri momci su još uvek manje popularni od onih loših, ali svaka žena se duboko u sebi nada da će ipak pronaći neku savršenu kombinaciju.

Loši muškarci to i te kako znaju pa glume da su dobri, a ovo su izjave kojima pokušavaju da vam se predstave kao dobrice.

“Ja nisam za statuse”

Status veze je ozbiljna stvar, a svaka žena voli da zna da li je muškarac s kojim se viđa njihov dečko ili samo neobavezan flert. Većina nas želi vezu, a muškarci to znaju pa koriste fraze poput “Zbog čega davati ime ovome? Veza je jaka reč, zar ne možemo samo da budemo srećni?” - što u prevodu znači: “Neću da te nazovem svojom devojkom, jer ako upoznam neku drugu i svidi mi se, to će značiti da te varam”.

“Nisam spreman za vezu”

Trenutno on jednostavno nije spreman da budete u pravoj vezi, ali nema ništa protiv seksa. Bivša ga je razočarala i jednostavno misli da mu je trenutno potrebno malo prostora da bude sam, ali opet, ne želi da bude sasvim sam, pa će biti s vama kada mu to odgovara. Čast izuzecima, ali većina muškaraca koji nisu spremni za vezu jednostavno nisu spremni za vezu – s VAMA. U to ćete se uveriti za par meseci kada napokon pristane na vezu, s nekom drugom.

“Jel ovo ima veze s tvojim bivšim?”

Svaka svađa koju započnete završava optužbama da vi zapravo niste ljuti na njega, već na svog bivšeg? Ako imate posla s ovakvim tipom, bežite od njega čim pre, jer očigledno nije spreman da preuzme odgovornost za bilo šta u vašoj vezi.

“Ti si predobra za mene”

- Izvini, moram da raskinem, jer te ne zaslužujem – ovo je tipičan potez lošeg momka koji želi da ispadne dobrica. Vi ste jednostavno toliko dobri i divni, da on ne može da podnese to koliko vas ne zaslužuje. Ovu priču bi progutale jedino klinke u osnovnoj školi, a ni za njih nismo baš sigurni.

 

TELEGRAF.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: