Ovo je lek koji će rešiti sve probleme u krevetu

Zabava - Petak 22.08.2014 - 13:19

Monotonija u krevetu je smrt za svaku vezu. Izbegnite zamke u koje svakodnevno upadate tako što ćete primeniti stari dobri lek protiv dosade u seksu.

Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net Foto: imagerymajestic/FreeDigitalPhotos.net


Prema nedavno sprovedenim studijama, ljubav i posvećenost mogu učiniti seks mnogo uzbudljivijim za sve pripadnice lepšeg pola.

Istraživači sa Univerziteta u Pensilvaniji tvrde kako su sve žene koje su učestvovale u studiji rekle da je onog momenta kada su u spavaću sobu uvele ljubav i nežnost, njihov seksualni život procvetao.

U studiji je učestvovalo 95 žena starosti od 20 do 68 godina, i sve su se složile u jednom- za maksimalan užitak u seksualnom odnosu, ljubav je neophodna i lek za svaki problem.

Sledeći put kada budete imali problem u spavaćoj sobi, setite se koliko volite svog partnera, izmiksajte malo ljubavi, nežnosti, na sve to dodajte dozu strasti i seks će vam uvek biti nezaboravan.
 

NADLANU.COM, SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: