Ovo su najiritantnije kolege s posla

Zabava - Sreda 06.05.2015 - 11:27

Još jedna radna nedelja, pa smo odlučili sa vama da podelimo malo humora vezanog za posao i vaše radno mesto.

Thinkstock Thinkstock

Zato vam donosimo popis najiritantnijih kolega s kojima možete da se sretnete. U njima možda prepoznate nekog od svojih kolega…

Kraljice higijene

Ne zvuči toliko loše, zar ne? Barem je uredna... Ne ako se uređuje za svojim stolom – a to uključuje i seckanje noktiju, čišćenje zuba koncem, parfemisanje… Niko to ne želi da vidi na poslu!

Brbljivica

Ona ili on – nikada se ne gasi. Konstantno brblja, ako ne s nekim u kancelariji, onda na mobilni ili poslovni telefon. Ona i govori neverovatno glasno, pa znate apsolutno sve o problemima njenog ujaka, kurjim očima njene mame ili ko se s kim spetljao na moru.

Onaj koji se uvek unosi u lice

To je osoba koja, izgleda, nije čula da postoji nešto što se zove lično prostor, i da nije lepo, ni pristojno ljudima narušavati taj prostor. Oni često pokušavaju da vas "uhvate" u polu-zagrljaj, prebacujući svoju ruku preko vaših ramena, stalno vam virkaju preko ramena dok radite ili vam se unose u lice dok pričaju s vama...

Bolesnik

Bolesnik je kao što mu i ime govori – stalno bolešljiv, stalno kašlje i kiše bez pokrivanja usta rukom, stalno šmrkće ili mu curi nos. A i nikada ne pere ruke. Grozno!

Kradljivac hrane

Kratko i jasno – oni stalno jedu tuđu hranu. Bilo da vam kancelarija ima frižider, uzima iz tuđih fioka ili uvek uzima tuđe, a zauzvrat ne nudi svoje... Ponekad ovaj kradljivac i pokušava da sakrije dokaze da je uzeo tuđe…

Post-it manijak

Umesto rešavanja problema uživo, oni naprosto svuda lepe post-it papiriće. "Na štampaču treba da se zameni mastilo ", "Operite suđe iza sebe", "Ne radi", "Sutra moraš da uradiš to i to..."

Kraljica drame

To je osoba kojoj ništa ne odgovara i to će jasno i glasno svima da da do znanja. Obožava da se svađa s drugima, i uvek će da napraviti i smisli problem ako on još ne postoji.

Uvlakuša

Dakle, to je ona osoba kojoj iz šefove zadnjice vire samo stopala. On stalno gleda kako će informacije koje čuje u kancelariji da iskoristi u svoju korist i redovno cinkari sve šefovima...

Napasnik

On stalno zbija neprikladne šale na temu seksa, komentariše vašu odeću i bezobrazno se udvara svim ženama u kancu i kao slučajno tim istim ženama dodiruje neprikladne delove tela.

Kralj iritantnih zvukova

Bez obzira na to radi li se o konstantnom cmakanju ustima, glasnom žvakanju žvakaće gume, pucketanju prstiju, lupkanju penkalom, stalnom rotiranju na stolici koja škripi – ove osobe zvukovima izluđuju sve oko sebe.
 

ZENA.HR

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: