Ovo su najosetljivije erogene zone na ženskom telu

Zabava - Petak 15.08.2014 - 12:55

Ako još uvek ne znate koje su ženske erogene zone, krajnje je vreme da saznate, a usput nije loše primeniti i pravilnu metodu stimulacije.

Foto:imagerymajestic/freedigitalphotos.net Foto:imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Erogene zone na ženskom telu stalan su izvor inspiracije svakog muškarca koji želi da sazna više o svojoj partnerki, a kanadski naučnici izvršili su istraživanje u okviru kog su želeli da saznaju u kojoj meri su određeni delovi ženskog tela osetljivi.

Ukratko, cilj je bio sastavljanje neke vrste priručnika za žensko telo - koja mesta treba nežno dodirivati, a koja bolje reaguju na pritisak.

Testirani delovi tela bili su bradavice, bočna strana grudi, međica ... i ostala mesta, a upoređivali su stimulaciju tih područja sa stimulacijom vrata, stomaka, podlaktica i ostalih delova tela koji ne spadaju u erogene zone.

Ispitivani su nadražaji u vidu laganog dodira, pritiska i vibracija, a evo kakvi su rezultati:

- lagani dodir najviše nadražuje vrat, podlaktice i ulaz u vaginu, a najmanje su osetljive areole

- na lagani pritisak najosetljiviji su bradavice i klitoris, dok su najmanje osetljivi stomak i bočna strana grudi

- klitoris i bradavice najosetljiviji su i na vibracije, s tim što je klitoris najviše reagovao

Stoga, kada dodirujete genitalije, uključite i lagani pritisak i vibracije, a po ostatku tela, s izuzetkom bradavica, lagani dodiri su ono što se traži.
 

METRO-PORTAL, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: