Partizan velikim trudom do boda

Nacionalni sport - Petak 19.09.2014 - 05:41

Fudbaleri Partizana i Totenhema odigrali su bez golova u Beogradu, u prvom kolu C grupe u Ligi Evrope.

Starsport Starsport

Crno-beli su odigrali veoma dobar meč protiv snažnog engleskog tima na teškom terenu stadiona u Humskoj.

Ekipa Marka Nikolića počela je bojažljivo utakmicu, prepustio je engleskom timu inicijativu u prvom poluvremenu, ali u nastavku je Partizan bio bolji tim i propustio je nekoliko solidnih prilika da možda ostvari i trijumf.

Najbolje šanse za gol viđene su u prvom poluvremenu. Kejn je već u prvom minutu pogodio prečku Lukačevog gola, a na drugoj strani je Lazović u 25. minutu bio u idealnoj situaciji na petercu Totenhema, ali ga je izblokirao Vertongen. U nastavku je nekoliko izglednih situacija imao kapiten Ilić, ali su Lukač i Ljoris ostali nesavladani, pa je konačan rezultat i najrelaniji na osnovu viđenog.

Srpski vicešampion takmičenje u Ligi Evrope nastavlja za dve nedelje gostovanjem grčkom Asterasu, a pre toga gostuje Radničkom u Kragujevcu u Jelen Superligi.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: