Pet tačnih znakova da mu se sviđate

Zabava - Utorak 18.06.2013 - 11:06

Muškarci ne vole da budu previše očigledni kad pokazuju kako se osećaju. Ipak nam svojim ponašanjem daju do znanja koliko su zainteresovani. Ako jesu, to će pokazati na sledeće načine.

Ilustracija B92 Ilustracija B92

Cene naše mišljenje

Ako je zainteresovan, zanimaće ga šta misliš. Ne samo to, nego će tvoje mišljenje ceniti i smatrati ga jednako važnim kao i sopstveno. Muškarci koji su nezainteresovani neće previše mariti za želje devojke s kojom su u društvu, dok će ovi drugi iskazati veliki interes i želju da joj ugode.

Popuštaju

Da nema popuštanja, industrija romantičnih komedija bi odavno propala. Muškarac koji želi da impresionira ženu uvek će joj dopustiti da odabere film koji će gledati, umesto odlaska na utakmicu prihvatiće piknik pod zvezdama, a sve će ovo raditi kako bi pokazao ženi da mu je stvarno stalo.

"Pokazuju" nas

Ako te upozna sa prijateljima, sigurno mu se jako sviđaš. Muškarci koji nemaju ozbiljne namere vrlo će često izbegavati kontakt devojke i prijatelja, jer je tako lakše pobeći ako stvari ne upale. Onaj koji te pred drugarima drži za ruku je sigurno ozbiljan.

Vole naše prijateljice

Ako se jako trudi da impresionira tvoje prijateljice, znači da ima ozbiljne namjere i da je svestan da mora da im se svidi. Onaj koji ne želi ni da ih upozna pokazuje da ne želi biti deo tvog života, nego da mu je na pameti samo zabava.

B92

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: