Peta zgrada za izbegle u Vranju

Lokalne vesti - Četvrtak 18.09.2014 - 08:26

Grad Vranje potpisao je u sredu ugovor o o izgradnji stanova za lica iz kolektivnog centra “Rasadnik” u Vranjskoj Banji.

Potpisivanje ugovora u Vranju Potpisivanje ugovora u Vranju

U okviru programa Evropske unije „Podrška poboljšanju uslova života prisilnih migranata i zatvaranje kolektivnih centara“  grad je ugovor potpisao sa Komesarijatom za izbeglice i migracije Republike Srbije, Centrom a za socijalni rad i organizacijama koje implementiraju projekat “Karitas” Luksemburg i “Help”.

Projekat  finansira Delegacija Evropske unije u Republici Srbiji.

Realizacijom projekta biće obezbeđena stambena rešenja u zgradi za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima za devet porodica smeštenih u kolektivnom centru “Rasadnik” u Vranjskoj Banji kao i za dve porodice socijalno ugroženog lokalnog stanovništva.

Gradonačelnik Antić je podsetio da su u Vranju do sada izgrađene četiri stambene jedinice, a da će ovo biti biti peta i da je grad  obezbedio kompletnu infrastrukturu.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: