Plant: Ništa od reuniona Zeppelina

Zabava - Četvrtak 15.03.2018 - 08:12

U toku prethodne godine, kružile su priče o mogućem ponovnom okupljanju kultnog benda Led Zeppelin, povodom njihove ovogodišnje 50-ogodišnjice od osnivanja benda. Uprkos izjavi Roberta Planta Desert Trip-u da se sastav neće ponovo okupiti i odbijanju 14 miliona dolara za ponovno okupljanje dve godine ranije, fanovi su bili ubeđeni da će se okupljanje sastava ipak desiti.

Plant zadovoljan solo karojerom FOTO: ledzeppelin.rg Plant zadovoljan solo karojerom FOTO: ledzeppelin.rg

Doduše, uprkos željama fanova, kao i zainteresovanosti Jimmy Page-a za ponovno okupljanje, Plant je jasno dao do znanja da se to neće desiti.

Plant je početkom ovog meseca za Esquire izjavio kako bi bio ‘kurva’ ako bi pristao da ponovo bude deo Zeppelina.

Upravo iz razloga što je zadovoljan svojim radom u poslednjih desetak godina, Plant je slušaocima jasno dao do znanja kako mu stvari mogu prilično brzo dosaditi, pri čemu je prvenstveno mislio i na Zeppelin. Ceo intervju je završio rečima: “Za mene, moje vreme mora biti ispunjeno radošću, poduhvatima, humorom, snagom i apsolutnim samozadovoljstvom. To nije sa Led Zeppelin. To je ono što radim u ovom trenutku, s ovim bendom, na ovoj turneji“. Misleći time na trenutnu turneju po severnoj Americi s poslednjim albumom Carry Fire.

“Led Zeppelin su bili neverovatna, plodna fabrika zabave u jednom vremenskom periodu, ali to su bila tri neverovatna muzičara i pevača koji žive u vremenima. Tim vremenima. To me neće zaustaviti da radim ono što radim u ovom trenutku”.

Jedino što je i dalje u planu jeste objavljivanje remasteriranog reizdanja How The West Was Won iz 2003. godine, čiji je izlazak planiran na vinilu za 23. mart ove godine. Što se tiče obeležavanja ovogodišnjeg 50. rođendana benda, to je jedina stvar koju možemo očekivati.

Album izlazi 23. marta kao deluxe box set, i to na 180G vinilu (prvi put ikada) i na blu-ray disku (što uključuje visokorezolutni 5.1. surround zvuk), a moći će se preuzeti i u obliku 3 CD-a, kao i digitalnim downloadom i stream servisom.

Balkanrock, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: