Pobegli od medveda na krov kafane

Zabava - Sreda 29.10.2014 - 11:06

Prilikom šetnje na potezu između Čavljaka i Bukovika u Bosni i Hercegovini u nedelju oko 17 sati, jedan mladi par iz Sarajeva doživeo je nešto čega će se dugo sećati.

Foto: Beta / AP Photo/Robert F. Bukaty Foto: Beta / AP Photo/Robert F. Bukaty

Nedim A. (29) i Alma Dž. (26), su bezbrižno šetali obeleženom planinarskom stazom kada su se našli oči u oči s medvedom.

Ugledavši ogromnu životinju, potrčali su do improvizovanog ugostiteljskog objekta koji se nalazi u blizini. Po svemu sudeći, medved nije imao nameru da napadne Sarajlije, ali strah je učinio svoje. Popeli su se na krov kafića i rešili da se tu zadrže dok medved ne ode.

Međutim, problemi izletnika nastavili su se i kada se medved udaljio od staze, jer je krenuo upravo putem kojim je trebalo da se vrate do vozila kojim su došli na Bukovik.

Zarobljeni na krovu i u bezizlaznoj situaciji, Nedim i Alma pozvali su PU Stari Grad Sarajevo, čiji su policajci kontaktirali pripadnike Gorske službe spašavanja u Sarajevu. Temperatura je rapidno opadala, pa su spasioci morali što pre da dođu do Nedima i Alme, koji su, osim pretrpljenog straha, bili i prehlađeni. Srećom, pomoć je stigla za svega 15 minuta od poziva upućenog policiji, pa su izbegnuti veći problemi.
 

AVAZ.BA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: