Počeo desant na krpelje

Lokalne vesti - Sreda 01.10.2014 - 10:36

Zavod za javno zdravlje započeo je akciju dezinsekcije na zelenim površinama u Vranju.

Krpelji u akciji simptomi.rs Krpelji u akciji simptomi.rs

Akcija suzbijanja krpelja i drugih insekata sprovodi se na površinama ispred zgrade Gradske uprave i Višeg suda, na prostoru ispod Autobuske stanice, u naseljima „Češalj“ i „Ledene stene“, parku u ulici „Hristijana Karpoša“ u naselju „Odžinka“ .

 Akcija dezinsekcije obuhvata  zelene površine ispred stambenih objekata u Vranju i Vranjskoj Banji kao i park u toj gradskoj opštini, navode nadležni.

Dezinsekciju će vršiti nadležne službe u Zavodu po svim stručnim principima za sprovođenje navedenih mera.

Sredstva kojima će se vršiti dezinsekcija su proverene efikasnosti i odobrena su za upotrebu, saopštavaju iz te institucije.

Mole se građani da se pridržavaju upozorenja koja će biti postavljena na tretiranim zelenim javnim površinama nakon izvršene dezinsekcije, kao i da se u slučaju trovanja obrate najbližoj zdravstvenoj ustanovi, ili Prijemno-trijažnom odeljenju Bolnice u Vranju.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: