Podbacio je u krevetu? Možda nije do vas

Zabava - Ponedeljak 14.04.2014 - 12:29

Ukoliko mislite da ste vi razlog što je on podbacio u seksu, možda i niste u pravu. Naime, rezultati nedavne studije pokazali su da savršenstvo ne postoji, a da su disfunkcije uobičajene kod velikog broja muškaraca.

photostock/freedigitalphotos.net photostock/freedigitalphotos.net

Nedavno istraživanje sprovedeno u Velikoj Britaniji ukazalo je na to da je veliki broj muškaraca iskusio probleme u krevetu poput preuranjene ejakulacije i erektilne disfunkcije.

Tokom mesec dana preko četiri hiljade muškaraca popunjavalo je razne upitnike vezane za seks. Verovali ili ne, više njih je priznalo da su imali problema u seksu, nego što su bili prehlađeni.

Štaviše, 68 odsto muškaraca doživelo je ejakulaciju mnogo ranije nego što je to partnerka očekivala, dok je njih 47 odsto priznalo da bi voleli ako bi mogli duže od 10 minuta da izdrže u seksu.

Oko 19 odsto iskusilo je poteškoće u postizanju ili zadržavanju erekcije, a 13 odsto je imalo problem s postizanjem erekcije pod uticajem alkohola.

Od muškaraca koji su priznali da im se dogodila preuranjena ejakulacija, 22 odsto je reklo da im se to dogodilo barem polovinu puta, dok je manje od deset odsto reklo da im se to dogodilo samo jednom.

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: