Pokosio banderu, pa ženu

Regionalne vesti - Četvrtak 21.08.2014 - 12:07

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se noćas dogodila preko puta Železničke stanice u Pirotu, teško je povređena sredovečna žena I.M. iz naselja Radin Dol.

Vozač bio pijan? Vozač bio pijan?

Na nju je kolima naleteo M.P. iz istog naselja, a za koga je policija kasnije utvrdila da je automobilom upravljao u pijanom stanju, pa je zadržan na trežnjenju.

Vozač "pezoa 307" M.P je, izgubivši kontrolu nad vozilom usled prebrze vožnje, najpre udario u banderu pored puta, koja je od siline udara polomljena, a zatim je "pokosio" i pešaka-ženu I.M.

Kako je Tanjugu rečeno u policiji, vozaču M.P. je izmereno prisusvo alkohola u krvi od 1.49 promila pa je nakon uviđaja zadržan na trežnjenju, a protiv njega je pokrenut odgovarajući postupak.

Sa teškim povredama, ženu I.M. hitna pomoć je odmah transprovala u pirotsku bolnicu kako bi joj se ukazala medicinska pomoć.

Novosti, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: