Pola Vranja bez vode

Lokalne vesti - Sreda 27.08.2014 - 08:19

U sredu će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode biti potrošači u naselju oko gradskog parka, ali i donjeg dela grada, saopšteno je iz „Vodovoda“.

Kopa se na se strane po Vranju foto Blic Kopa se na se strane po Vranju foto Blic

Kako je objašnjeno, u sredu će se odvijati radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Zmaj Jove, tako da će biti prekida u vodosnabdevanju kod potrošača koji vodu dobijaju iz druge visinske zone.

– Bez vode će biti potrošači u ulici Kneza Miloša, zatim u soliterima „A“, „B“, „C“, i „D“, kao i hotel „Vranje“.

Takođe, zbog planiranih radova na prespajanju vodovodne mreže na Trgu Bratstva Jedinstva, bez vode će u sredu biti potrošači u ulici Proleterskih Brigada i u naselju Asambair – saopšteno je iz gradskog „Vodovoda“.

U saopštenju se dodaje da se normalizacija vodosnabdevanja očekuje po završetku radova.

„Vodovod“ preporučuje korisnicima da po nestanku vode, a po normalizaciji vodosnabdevanja ne koriste vodu za piće i pripremu hrane naredna dva sata, a da u tom periodu izvrše ispiranje kućnih instalacija.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: