Pomešali glumicu s prostitutkom pa je uhapsili

Zabava - Ponedeljak 15.09.2014 - 13:52

Danijela Vots, tamnoputa američka glumica koja je igrala u filmu "Đangova osveta" Kventina Tarantina, uhapšena je sinoć i potom ubrzo puštena jer ju je policija Los Anđelesa pobrkala s "nekom prostitutkom".

Danijele Vots u filmu &Đangova osveta& Danijele Vots u filmu &Đangova osveta&

Policija je navela da je odgovorila na telefonski poziv da se jedan muškarac i jedna žena "veoma nepristojno ponašaju" u automobilu marke "mercedes" parkiranom na ulici, a čija su vrata bila širom otvorena.

Policajci su došli na lice mesta i priveli par, koji je ubrzo oslobođen jer je utvrdjeno da nije počinjeno nikakvo krivično delo.

Danijele Vots je na svom profilu na Fejsbuku navela da su joj policajci stavili lisici na ruke i da se osećala istovremeno poniženo i razbesnelo, jer je odbila da pokaže policiji neki identifikacioni dokument.

Njen partner, glumac Brajan Džejms Lukas, rekao je da su privredeni jer su na javnom mestu iskazivali uzajamnu naklonost.

- Ja sam pokazao svoj dokument, jer sam znao da nisam ništa loše uradio, ali je Danijela to odbila i zbog toga su joj stavljene lisice i grubo je gurnuta u policijsko vozilo - rekao je Lukas i ocenio da takvo ponašanje "nije bilo u redu".
 

BETA, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: