Potpuno neočekivan efekat pilule za kontracepciju

Zabava - Sreda 26.11.2014 - 11:12

Pilule za kontracepciju su do sada bile optužene za razne popratne efekte, ali još nikad za snižavanje kriterijuma seksualne privlačnosti...

foto: surija/ foto: surija/"sray"/flickr.com

Pilule za kontracepciju imaju razne efekte na žensko telo i psihu, neke od njih prilično loše, ali zanimljivo istraživanje je pokazalo jedan potpuno nepoznat efekat do sada – snižavanje kriterijuma seksualne privlačnosti.

Kako rezultati istraživanja pokazuju, žene u vezama nakon što počnu da koriste pilule za kontracepciju obično imaju smanjeni libido, ali događa se i nešto jako zanimljivo – libido raste u slučaju da njihov partner nije fizički privlačan.

Priča se razvija i dalje – ako upoznate muškarca tokom uzimanja kontracepcijskih pilula i uđete u vezi, pa nakon nekog vremena prestanete da uzimate pilule bićete jako razočarani jer će vam postati fizički neprivlačan.

Ovo istraživanje je potvrdilo rezultate dobijene u sličnom istraživanju 2001. godine.
 

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: