Princ Džordž rasprodao "najružnije cipele na svetu”

Zivot i stil - Četvrtak 25.06.2015 - 09:53

Princ Džordž, sin princa Vilijama i vojvotkinje od Kembriža, u poslednje vreme postao je prava modna ikona, a to najbolje potvrđuje činjenica da svaka modna kombinacija u kojoj se pojavi u javnosti za tren oka može da prouzrokuje rasprodaju u Engleskoj.

Foto: Getty Foto: Getty

Pre njega je za to bila zaslužna njegova mama Kejt Midlton čije su haljine činile da isti takvi modeli nestanu s polica radnji nekoliko sati nakon što bi ih lepa vojvotkinja odenula.

Čini se da i Džordž na sličan način utiče na javnost. Princ se nedavno pojavio na jednom polo festivalu u sandalama marke “Kroks” koje još od svog lansiranja na tržište nose titulu najružnije cipele na svetu.

Mali princ je nosio model “Kids Krokbend” koji košta 27 funti (oko 38 evra).

Prodaja Kroks obuće porasla je za neverovatnih 1.500 odsto nakon što su njegove fotografije obišle svet, objavila je kompanija Amazon.

B92

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: