Probudite seksualnu energiju sa nekoliko trikova

Zabava - Nedelja 25.09.2016 - 12:00

Bez obzira na to koliko imate godina, nikada nije suviše kasno da istražite svoju seksualnost.

Stručnjaci preporučuju ove trikove. Foto: Thinkstock Stručnjaci preporučuju ove trikove. Foto: Thinkstock

Seksualna energija je izvor kreativnosti i sreće - pa sledite ove savete i bićete zadovoljni svojim telom i sobom.

Budite goli

Svaki dan odvojite vreme da provedete potpuno goli. Možete spavati bez odeće jer je dobro za cirkulaciju, a i to ginekolozi preporučuju zbog zdrave vaginalne flore.

Masirajte grudi

Po tradiciji, masaža grudi je od suštinskog značaja za dobro zdravlje tela. Za većinu žena su ove masaže neverovatno prijatne.

Kontakt

Pokušajte da dodirnete svaki deo svog tela, od glave do pete. Pokušajte da pogodite kakav dodir odgovara svakom delu tela, da li je to nežan, snažan, golicljiv, dug, kratak dodir, štipanje ili grebanje...

Ogledalo

Svaki put kada se pogledate u ogledalo, nabacite osmeh.

Anatomija

Proučavajte anatomiju vagine, saznajte imena delova koje čine vaginu i izaberite ona koja vam najviše odgovaraju. Obratite pažnju na klitoris, taj vidljivi deo je samo jedna trećina celog organa. Samo žene imaju deo tela koje igra jedinstvenu ulogu, služi za uživanje. Koristite ga.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: