Prosinečki: Vidimo se u Humskoj

Nacionalni sport - Četvrtak 24.04.2014 - 14:33

Legenda i bivši trener Crvene zvezde Robert Prosinečki doćiće u Beograd predstojećeg vikenda kako bi posmatrao večiti derbi na stadionu Partizana, piše Žurnal.

Prosinečki Prosinečki

Tim iz Ljutice Bogdana, pred subotnje gostovanje u Humskoj, ima šest bodova više od crno-belih, a do kraja trke ostalo je još pet kola.

- Dolazim u Beograd. Ako nađem ulaznicu, eto me na stadionu u subotu - kroz smeh poručuje iz Zagreba za "Sportski žurnal" Robert Prosinečki.

Zvezda je dve poslednje pobede na gostovanjima u večitim derbijima ostvarila upravo pod palicom člana legendarne generacije, koja je postala prvak Evrope i sveta.

- Titula bi mnogo značila. Znam da ne bi odnela sve finansijske muke, ali bi se lakše disalo prekidom dominacije Partizana. Blizu smo, verujem da ćemo i zadržati prednost. I da se sredi oko evro licence, svakog leta je dramatično. Vidimo se u Beogradu za koji dan, dolazim da ispratim Zvezdinu šampionsku pobedu - zaključio je popularni "Žuti" priču za Žurnal.

B92, ZURNAL.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: