Prostitutke u Riju tužne zbog ispadanja platežnih Evropljana

Zabava - Subota 28.06.2014 - 13:13

Raniji odlazak mnogih evropskih fudbalskih timova sa Svetskog fudbalskog prvenstva u Brazilu i istovremeni nastavak takmičenja za nekoliko američkih ekipa rastužio je prostitutke u Rio de Žaneiru, koje strahuju da će im se takvi rezultati loše odraziti na posao.

Maegan Tintari/Flickr.com Maegan Tintari/Flickr.com

One su se nadale da će dobro zaraditi zahvaljujući evropskim ljubiteljima fudbala tokom mesec dana trajanja prvenstva.

- Mislila sam da ću zaraditi 1.000 reala (453.8 dolara) za jednu noć, ali umesto toga zaradiću nešto više od 100 - žali se 26-godišnja Rita u jednom poznatom baru na Kopakabani. "A sve je poskupelo zbog Mundijala, hoteli, restorani...- dodaje ona.

Laura, njena kolegica, takođe se žali. "Ovaj je*eni kup će nas uništiti. Sve što nam je preostalo su Urugvajci, Čileanci, Kolumbijci, Argentinci i šta imamo od toga. Ne plaćaju ništa, uvek su švorc, sve žele besplatno - razočarana je Laura, dok njena prijateljica Amanda (28) kritikuje Meksikance i Čileance: "Piju celu noć i do jutra su nepodnošljivi, ali ne ispuštaju iz ruku svoj novac".

Amanda, koja se sedam godina bavi najstarijim zanatom na svetu, kaže da su Evropljani i Amerikanci spremni da plate 400 reala za noć sa njom, dok će Južnoamerikanci platiti tek 150. "To je velika razlika. Zašto bismo želele te ljude ovde? Ali to je sve što je preostalo. Još nešto Nemaca i Severnoamerikanaca, ostalo su Južnoamerikanci", dodaje.

Devojke se slažu da su "amerikanosi", kako zovu turiste iz SAD-a, najvelikodušniji, dok su Urugvajci "željni ljubavi" ali ne i velikodušni jer, kako kažu, nemaju baš mnogo novca.

Takođe ističu kako nisu očekivale da će Španija, Italija i Engleska tako brzo biti eliminisane iz takmičenja, a da će Rio u ovoj fazi svetskog kupa biti preplavljen Kostarikancima, Čileancima, Meksikancima i Argentincima.

B92, INDEX.HR, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: