Putinove ćerke: Misterija koja intrigira ceo svet

Zabava - Četvrtak 16.10.2014 - 12:12

Dok je porodica Baraka Obame možda i previše izložena javnosti, Putinov porodični život jedan je od najbolje čuvanih tajni u modernoj istoriji.

Beta/AP, Mikhail Metzel (arhiva) Beta/AP, Mikhail Metzel (arhiva)

Ćerke Vladimira Putina - dobro čuvana tajna

Ćerke Vladimira Putina su jedna od najbolje čuvanih tajni Rusije, a pisani trag o nijma možete pronaći na tek nekoliko mesta na Internetu.

Dvadesetdevetogodišnja Marija, zvana Maša i njena dve godine mlađa sestra Jekatarina, zvala Katja nemaju profile ni na jednoj društvenoj mreži, a čak ni najveštiji paparaci i novinari američkih tabloida nisu mogli da saznaju mnogo toga o njima. Većina Rusa kaže da ne zna ni kako one izgledaju, pa ni da na ulici prođu pored njih.

Poznato je da su obe ćerke Vladimira Putina pohađale nemačke srednje škole, a zatim studirale na državnom Univerzitetu u Sankt Peterburgu. Kako je naveo "Njujork Tajms“ 2012. godine Maša je studirala biologiju, a Katja studije azijske kulture.

Za ćerke Vladimira Putina tvrdi se da su veoma lepe što svedoči i jedna fotografija na Guglu, a obe su u stabilnim vezama. Mlađa Katja navodno živi sa Nikolajem Samalovom, dugogodišnjim prijateljem njenog oca koji je bio zadužen za vodeće projekte povodom Olimpijskih igara u Sočiju.

S druge strane, Maša je u vezi sa holandskim biznismenom Joritom Fasenom, koji radi u jednoj ruskoj gasnoj kompaniji i žive u Holandiji.

Vladimir i Ljudmila – krah 30 godina dugog braka

Iako su bili u braku tri decenije Ljudmila Putin je vrlo malo poznata budući da se retko pojavljivala sa svojim suprugom u javnosti. Kada bi se to desilo obično bi u pitanju bio neki događaj od izuzetne važonsti ili izbori. Tada bi ruski fotografi ovekovečili par uz šaljiv naslov "Vidimo se za šest godina“.

Ipak, čini se da se javnost najviše zainteresovala za njihov odnos kada je Vladimir u junu 2013. godine objavio da se razvodi od supruge Ljudmile.

- Mi se praktično ni ne viđamo. Svako vodi svoj život - rekao je tada na konferenciji za novinare.

Razvod braka nije označio prekid njihovih odnosa niti manjak poštovanja, pa je predsednik jednom prilikom izjavio da se neće ponovo oženiti dok prvo ne uda Ljudmilu.

- Mi ćemo uvek biti bliski. Zahvalna sam mu što me podržava u svemu - rekla je tada njegova bivša supruga.
 

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: