“Radimo na tome da parade bude”

Nacionalne vesti - Nedelja 14.09.2014 - 13:53

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da što se tiče Parade ponosa radi na tome da se ona održi ali da će odluka o tome biti doneti na osnovu bezbednosnih procena.

Na pitanja u vezi sa održavanjem Parade ponosa Stefanović je naveo da se radi sve što je moguće i da se radi na bezbednosnim procenama, na sigurnosti, i dodao da će ovih dana biti održan sastanak sa organizatorima i da će se razgovarati o tome.

Na konstataciju učesnika emisije “Stav Srbije” da je policija u stanju da obezbedi sportske događaje visokog rizika i da to stalno radi, Stefanović je rekao da uopšte nije sporno da policija može da obezbedi skup već da se radi o tome šta će se dešavati u drugim delovima grada.

On je objasnio da se ne radi samo na proceni, već i na tome da se spuste nivoi rizika i podvukao da država procenuje šta je najmanja ugroženost za sve njene građane.
 

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: