Radnik bez titule jesenjeg prvaka

Lokalni sport - Nedelja 23.11.2014 - 08:41

Vranje – Fudbaleri Radnika iz Surdulice poraženi su u poslednjem 15. kolu Prve lige Srbije, propustivši priliku da se nađu na prvom mestu na tabeli i ponesu laskavu titulu prvaka jesenjeg dela prvenstva.

FK Radnik FK Radnik

Radnik je na gostovanju u Gornjem Milanovcu izgubio od ekipe Metalca sa 1:0. Iako se Radnik u poslednjih nekoliko kola nalazio na čelu tabele, u zadnjoj utakmici je to mesto izgubio, propustivši pre toga šansu da u tri meča zabeleži  jednu pobedu, koja je bila dovoljna za sigurno prvo mesto do kraja polusezone. Radnik je u poslednje tri utakmice doživeo dva poraza, i jednom igrao nerešeno.

Titula jesenjeg prvaka pripala je ekipi Javor Matisa iz Ivanjice, koja je osvojila 31 bod, dok je drugo mesto zauzeo Radnik sa jednim bodom manje. U viši rang takmičenje prolaze prve dve ekipe, pa se stručni štab Surduličana nada da će do kraja prvenstva sezone 2014/15, Radnik zadržati jedno od ta dva mesta.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: