Salon za maženje i grljenje, hit u Americi

Zabava - Ponedeljak 24.11.2014 - 14:14

U Americi je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti grljenje, maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta.

Foto: Freeimages.com/lumix2004 Foto: Freeimages.com/lumix2004

U Portlandu je otvoren salon u kome za 60 dolara možete dobiti maženje po kosi, držanje za ruku ili neku sličnu vrstu fizičkog kontakta.

- Pre izvesnog vremena prolazila sam kroz prilično sumoran period u životu i palo mi je na pamet kako bih platila nekom da me pomazi - rekla je Samanta Hes, vlasnica pomenutog salona.

- Pri tom, mislim isključivo na maženje, bez ikakve seksualne konotacije, dakle na najobičniji ljudski dodir. To mi je dalo ideju da započnem ovaj posao - kaže ona.

Kako ona kaže, salon „Cuddle Up to Me“ nedeljno dobija i do 10.000 mejlova i u kratkom vremenskom periodu postao je mesto na kome se seansa rezerviše. Seansa košta 60 dolara, a podrazumeva maženje po kosi, držanje za ruku, grljenje i neki sličan vid fizičkog kontakta. Po Samantinim rečima, posle seanse maženja i mušterija, ali i zaposleni se osećaju bolje.

- O kada sam upoznao Samantu Hes, osećam se mnogo bolje - kaže Stiv iz Vankuvera na sajtu salona.

- Nakon seansi maženja, osećam da imam drugačiji pogled na svet. Nisam imao pojma šta propuštam. Odlasci kod Samante me ohrabruju, ona je ljubazna i iskrena. Svaki put jedva čekam sledeću seansu - kaže on.

Salon radi 6 dana u nedelji. Razgovor između mušterije i zaposlenog u toku maženja je stvar dogovora, a mušterijama se preporučuje da pre seanse obuku pidžame.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: