Saško isključen, smena sledi

Nacionalne vesti - Utorak 21.10.2014 - 13:59

Saša Mirković, poslanik SNS i predsednik Skupstine grada Zaječara, izjavio je danas, povodom informacija da je isključen iz SNS, da o tome može da odlučuje Glavni, a ne Izvršni odbor stranke.

Mirković FOTO BLIC Mirković FOTO BLIC

- Želim da verujem da oni koji nisu pročitli Statut (SNS) vezano za ovu odluku, da ga pogledaju, jer se član Glavog odbora ne odstranjuje dekretom na Izvršnom odboru - rekao je Mirković novinarima u parlamentu.

Mirković je izrazio očekivanje da će na sednici Glavnog odbora reći sve ono što, kako je rekao, nije imao priliku da kaže na Izvršnom odboru. On je podsetio da je 8. septembra ponudio ostavku na mesto predsednika Skupštine grada Zaječara, ali da je odbornici nisu prihvatili.

Nikolić: Smenićemo ga i u Zaječaru

Agencija Beta je jutros prenela izjavu Radomira Nikolića, predsednika Izvršnog odbora SNS, da je Mirković isključen iz Srpske napredne stranke na sednici Izvršnog odbora te partije.

- Mirković je isključen jer nije ispunio odluku Glavnog odbora stranke i nije podneo ostavku na jednu od funkcija. Pošto je isključen iz stranke, naši odbornici će dobiti instrukcije da ga smene sa mesta predsednika Skupštine grada Zaječara - rekao je Nikolić, a prenela Beta.

Nikolić je dodao da je iz istih razloga isključen i zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković.

BETA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: