Seksi sajt za "upoznavanje" krava i bikova

Zabava - Četvrtak 15.01.2015 - 13:19

U Francuskoj je nedavno otvoren sajt na kojem uzgajivači priplodnih bikova nude usluge uzgajivačima krava, prenosi francuska štampa.

Ilustracija, Oslobođenje portal Ilustracija, Oslobođenje portal

Uzgajivači priplodnih bikova na sajtu navode karakteristike svog bika - godine, rasu, težinu, ali i mišićnu muskulaturu i vreme kojem je biku potrebno da "zavede" kravu.

Sve to uz fotografiju i ime raskošnog momka, prenose mediji. Uzgajivači prave profile svojim bikovima, koji liče na profile na društvenim mrežama, a uskoro će moći i da postave video snimak "zavodnika u akciji".

Uzgajivači krava takođe mogu da postave fotografije i karakteristike krava sa svim tehničkim osobinama, među kojima, koliko daju mleka i koliko puta mogu da se otele.

Jedan od uzgajivača rekao je da taj sajt predstavlja napredak za poljoprivredu. "Nekad smo imali samo kataloge, ali sad možemo da konsultujemo sajt koji se stalno ažurira i da komuniciramo sa ostalim uzgajivačima", rekao je Silven Frober.

Sajt se u prevodu zove "pronađite dobrog bika" trouverlebontaureau.com.

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: