"Simpsonovi": Homer i Mardž se razvode, Bart umire

Zabava - Četvrtak 11.06.2015 - 09:09

Homer Simpson i njegova žena Mardž rastaće se posle više od 25 godina zajedničkog života, otkrio je izvršni producent "Simpsonovih" Al Džin.

Popularni crtani koji gledaju i odrasli Popularni crtani koji gledaju i odrasli

Džin je Tviteru otkrio da će gledaoci na početku 27. sezone serije otkriti da je par već neko vreme u krizi.

"U premijernoj epizodi biće otkriveno da je zbog Homerove narkolepsije (poremećaja spavanja) njihov brak mnogo trpeo", rekao je Džin listu Varajeti. "Homer i Mardž su se rastali i Homer se zaljubljuje u svoju farmaceutkinju kojoj glas pozajmljuje Lina Danam".

Proteklog vikenda, inače, list Entertejnment vikli preneo je da će njihov sin Bart Simpson biti ubijen tokom sezone koja na male ekrane stiže 27. septembra. Bobu, pomagaču Krastija Klovna, konačno će se ostvariti san i rešiće se Barta, naveo je nedeljnik.

Agencija AFP podseća da će se "pogubljenje" Barta dogoditi u epizodi koja se emituje za Noć veštica. Te epizode "Simpsonovih" tradicionalno iskaču iz uobičajenog formata tako da je moguće da će Bart posle te epizode oživeti.

"Simpsonovi" koji se emituju od decembra 1989. imaju publiku od oko 7,7 miliona gledalaca u SAD i milione u inostranstvu. Prošlog meseca, televizija Foks obnovila je seriju za još dve sezone.

B92

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: