Sirotinjsko carstvo Partibrejkersa

Zabava - Petak 20.11.2015 - 10:01

Najavljen singlom „Sitna lova“, izlazak albuma „Sirotinjsko carstvo“ grupe Partibrejkers propraćen je i spotom za istoimenu pesmu.

Svi albumi dostupni i na Deezeru; Foto: Promo Svi albumi dostupni i na Deezeru; Foto: Promo

Pet godina nakon živog albuma „Krš i lom“ i osam godina od objavljivanja studijskog izdanja „Sloboda ili ništa“, rok ikone, grupa Partibrejkers, pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak, objavila je „Sirotinjsko carstvo“.

„U ovim godinama, i posle toliko vremena koje smo proveli truckajući se po balkanskoj guduri, dobro je što još imamo šta da kažemo, a upravo smo sve rekli na ovom albumu“, izjavio je Zoran Kostić Cane pre više od godinu dana, ali je tada ipak ostao nedorečen, budući da će publika tek sada biti u prilici da čuje šta su sve Partibrejkers izrekli na novom albumu.

„Sirotinjsko carstvo“ dostupno je na Deezeru i svim relevantnim digitalnim servisima, kao i na CD-u koji se može naći svim bolje snabdevenim prodavnicama ploča i CD šopovima.

Partibrejkers su odlučili da i prethodna izdanja objave u digitalnoj verziji, te su i ostvarenja „Partibrejkers“, „Partibrejkers II“, „Partibrejkers III“, „Ledeno doba“, „Gramzivost i pohlepa“, „Kiselo i slatko“ i „Krš i lom“, takođe dostupni na Deezeru.

Upravo objavljeno izdanje „Sirotinjsko carstvo“ će uskoro biti dostupno i na vinilu.

A evo kako izgleda spisak pesama na albumu „Sirotinjsko carstvo“:

1. Vrtim se, 2. Da li put znaš? 3. Sitna lova, 4. Ne mogu da kapiram, 5. Svakoga dana, 6. Sirotinjsko carstvo, 7. Krš i lom, 8. Paranoje, 9. Šta radiš? 10. I to malo, 11. Ljubav ne zaboravlja.
 

Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: