Škuletić u Lilu za 2,5 miliona evra?

Nacionalni sport - Petak 19.12.2014 - 13:27

Kako prenosi Sport, napadač Partizana Petar Škuletić velika je želja francuskog Lila, kao i još nekolicine "velikih klubova".

StarSport StarSport

Prema rečima menadžera robusnog Crnogorca Radojce Božovića "Mastifi" su spremni da plate 2,5 miliona evra.

- Istina je, pregovaramo s Lilom, interesovanje i ponuda postoje već izvesno vreme, ali još uvek ništa nije dogovoreno. Pored Francuza, koji su veoma korektni, postoje još tri zainteresovana velika kluba i rekao bih da sve ide svojim tokom. U narednom periodu će sve biti mnogo jasnije - kaže Božović.

Škuletić iza sebe ima sjajnu jesen, prvi je strelac ekipe sa 21 golom u svim takmičenjima, čime je nadmašio učinak Klea od pre nekoliko sezona.

- Obavili smo jedan sastanak i uskoro ćemo nastaviti priču. Ostali su još neki detalji, iz tog razloga ne mogu da potvrdim da je transfer dogovoren. Pregovaramo, dogovaramo se, pa ćemo videti šta će od svega da ispadne - dodaje Radojica Rajo Božović, istakavši da se nije raspravljalo o tome da li bi Škuletić eventualno ostao u Humskoj do kraja sezone.
 

B92, SPORT, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: