"Smrtonosno oružje" postaje serija

Zabava - Ponedeljak 05.10.2015 - 10:11

Na pomolu je još jedna filmska "reciklaža": televizija Foks najavila je snimanje serije po akcionom trileru "Smrtonosno oružje

Smrtonosno oružje bez Mela Gibsona i Denija Glovera; Foto: Warner Bros. Smrtonosno oružje bez Mela Gibsona i Denija Glovera; Foto: Warner Bros.

Na pomolu je još jedna filmska "reciklaža": televizija Foks najavila je snimanje serije po akcionom trileru "Smrtonosno oružje".

Popularni film, čiji je prvi deo prikazan 1987. godine sa Melom Gibsonom i Danijem Gloverom u glavnim ulogama, pridružio se nizu dugometražnih ostvarenja, kao što su "Gas do daske", "Stric Bak" i "Suvišni izveštaj" koji su adaptirani za male ekerane.

Prema pisanju američke štampe, Foks je već ugovorio snimanje pilot epizode čiji će producent biti studio "Vorner Bros", a autor scenarija Mat Miler.

Serija će imati sličan zaplet kao i film, ali ni Glover ni Gibson neće reprizirati svoje poznate uloge.

Na osnovu priče dvojice policajaca iz Los Anđelesa, Martina Rigsa (Gibson) i Rodžera Mertoa (Glover), od 1987. do 1998. snimljena su četiri filma u režiji Ričarda Donera.
 

Novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: