SNS u Vranju isključio šest nelojalnih odbornika

Lokalne vesti - Petak 24.10.2014 - 13:10

Izvršni odbor SNS-a isključio je iz svoje stranke šestoro odbornika lokalne Supštine u Vranju, računajući zamenika gradonačelnika i jednog od gradskih većnika.

Sastav SNS-a pri formiranju skupštine Vranja Sastav SNS-a pri formiranju skupštine Vranja

Iz SNS-a su isključeni Aleksandar Veličković, Slobodan Petrović, Petar Petrović, Zvonko Alijević, zamenik gradonačelnika Dragoljib Stevanović i večnik Nebojša Stojanović, saopšteno je iz ove stranke.

Kako se navodi u saopštenju, Povereništvo SNS -a u Vranju je protiv imenovanih podnelo  disciplinsku prijavu Izvršnom odboru stranke, zbog nepoštovanja odluke centrale stranke da se nakon raspuštanja Gradskog odbora  SNS- a u Vranju izađe iz lokalne vlasti.

Prilikom rušenja koalicije SNS - SPS, rečenih šestoro odbornika podržalli su SPS u gradskoj skupštini i omogućili socijalistima da sačuvaju vlast, a većina je kasnije ojačana najpre sa dva odbornika LDP-a, a onda i sa osam mandata DS-a.

- Nepoštovanjem stranačke discipline, svojim postupcima i političkim delovanjem, pomenuti doskorašnji članovi SNS - a su naneli štetu ugledu i interesima stranke, zbog čega su i isključeni - stoji u saopštenju SNS - a Vranje.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: