Spilberg želeo da režira Bonda, odbili ga!

Zabava - Subota 23.07.2016 - 11:26

Gaj Hamilton, Martin Kempbel, Sem Mendes reditelji su koji su dosad režirali barem jedan film o Džejmsu Bondu. Sada je objavljeno da je još jedan režiser želeo da bude među njima, ali su ga producenti odbili ne jednom, nego dva puta.

Spilberga odbili čak dva puta; Foto: Independent Spilberga odbili čak dva puta; Foto: Independent

Njegovo ime je Stiven Spilberg.

Čuveni reditelj se posle uspeha sa filmom "Ajkula" iz 1975. ponadao da će ga Albert "Kabi" Brokoli uzeti u obzir za sledećeg reditelja filma o Bondu, ali se to nije desilo.
 
"Zvao sam Kabija i ponudio mu svoje usluge, ali on nije mislio da sam ja pravi čovek za to", rekao je Spilberg. To ga nije zaustavilo.
 
"Onda sam posle 'Bliskog susreta treće vrste' ponovo pokušao da uđem u Bondov tim, ali onda već nisu mogli da me priušte", kaže Spilberg.
 
Da je kojim slučajem bio primljen, u narednim godinama verovatno bi potpisivao režiju "Špijuna koji me je voleo" (1977.) i/ili "Operacije Svemir".
 
Reditelj trenutno radi na filmu "Ready Player One" sa Tajom Šeridanom u glavnoj ulozi, a zatim snima "The Kidnapping of Edgardo Morata" sa Markom Rajlansom i Oskarom Ajzakom.
 

Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: