Srbin trenira Ronaldinja?

Nacionalni sport - Četvrtak 27.11.2014 - 11:51

Brazilac Ronaldinjo mogao bi karijeru da nastavi u ekipi Kabuskorp iz Angole, na čijoj klupi će od 1. januara sedeti srpski trener Ljubomir Ristovski.

Ronaldinjo Ronaldinjo

Predsednik angolskog kluba Bento Kangamba, gde je svojevremeno igrao još jedan slavni Brazilac Rivaldo, u izjavi za portugalsku A Bolu potvrdio je da pregovara sa Ronaldinjovim bratom i menadžerom Azisom.

- Vodimo bitku za Ronaldinja, ponudili smo jednogodišnji ugovor, želimo da sa njim osvojimo afričku Ligu šampiona i plasiramo se na klupsko prvenstvo sveta - izjavio je Kangamba.

Ronaldinjo je tokom karijere igrao za Gremio, Pari Sen Žermen, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, a poslednjih nekoliko meseci bio je član meksičkog Keretera.

Zlatnu loptu osvojio je 2005, a Ligu šampiona sa Barselonom godinu dana kasnije. Sa Brazilom je 2002. godine bio šampion sveta.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: