Šta dve najpoželjnije žene misle jedna o drugoj

Zabava - Utorak 03.02.2015 - 11:36

Dve, možda najpoželjnije žene na svetu našle su se rame uz rame u reklami za "Rooms To Go“.

screenshot/youtube screenshot/youtube

Jedna od najuspešnijih supermodela Sindi Kraford i najplaćenija televizijska glumica Sofija Vergara snimile su reklamu za nameštaj "Rooms To Go“ gde su ove dve uspešne žene dizajnirale sopstvenu kolekciju.

Reklamu započinje Sindi (48) koja nosi seksi belo odelo i odjednom se na prvi pogled obraća Sofiji Vergari (42): "Istina je, tako je seksi“, dok je Vergara, kad ju je ugledala rekla: "Još je lepša u prirodi“.

"Te obline", kaže Sindi, kada je ugledala Sofiju u uzanoj crnoj haljini, dok je glumica rekla: "Kakve noge“, gledajući manekenku.

Na kraju se ispostavi da su svi komplimenti bili upućeni nameštaju, dok dve lepe dame koračaju ka kameri i najavljuju svoje nove kolekcije nameštaja.

Ipak, sudeći prema fotografiji koju je Sindi postavila na svoj profil na Instagramu, imala je samo reči hvale za svoju koleginicu iz reklame.

- Prelepa i duhovita Sofija Vergara - napisala je manekenka.
 

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: