Šta treba da izbegavate pre i za vreme seksa

Zabava - Četvrtak 26.06.2014 - 15:59

Ukoliko želite da vođenje ljubavi protekne u savršenim okolnostima od početka do kraja onda treba da izbegavate sledeće stvari....

imagerymajestic/freedigitalphotos.net imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Ukoliko pitate muškarce, mnogi će reći da nemaju problem sa seksualnom željom, ali isto tako tvrde da postoje neke stvari koje mogu lako da ih „ugase“.

Odlazak u toalet

Mnogim ženema se tokom seksa ide u toalet što muškarci ne shvataju jer nemaju taj problem. Pokušajte da se suzdržite od prekidanja intimnog čina i ako je moguće, sve obavite pre početka seksa.

Priča o deci

Možda znate koliko on voli decu, ali nemojte te priče da pokrećete pre predigre, osim ako ne planirate da postanete roditelji.

Imate previše odeće na sebi

Muškarce jako nervira kada moraju da se bore sa slojevima odeće na vama. Ukoliko se spremate da zavedete svog partnera obucite nešto lagano jer muškarci obožavaju da imate na sebi laganu odeću koju će lako skinuti sa vas.

Stalno ista poza

Verujemo da u jednoj, vašoj omiljenoj pozi najlakše postignete orgazam, ali to može da postane dosadno vašem partneru. Ukoliko ne eksperimentišete dovodite u opasnost od monotonije svoj seksualni život. Partner zbog toga može da se distancira od vas i da se vrlo brzo ohladi.

Previše priče i pitanja

Znamo da tada želite da mu postavite milion pitanja o tome kako se oseća, da li uživa i da li vas stvarno voli, ali to nije pravo vreme za razgovor. O tim stvarima možete da razgovarate u bilo kom drugom trenutku jer u suprotnom možete potpuno da ohladite vašeh muškarca u trenucima kada oboje treba da se opustite i uživate.
 

SUPER ZENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: