Strašno nevreme u Topličkom okrugu

Regionalne vesti - Petak 25.04.2014 - 01:32

Veliko nevreme praćeno jakom kišom i gradom pogodilo je u četvrtak uveče više sela na teritoriji opština Prokuplje i Kuršumlija, zbog čega je bio poplavljen put između te dve opštine.

Grad i kiša pogoršavaju poplave u Topličkom okrugu Grad i kiša pogoršavaju poplave u Topličkom okrugu
Prema rečima načelnika Sektora za vanredne situacije u Prokuplju Srđana Mitrovića, najteže su pogođena sela Potočić i Trnava, gde su vodene bujice poplavle osam kuća i više pomoćnih objekata, dok je u opštini Kuršumlija najteže pogođeno selo Sagonjevo.
 
U tom selu grad je napadao do visine od oko 14 centimetara, za 40 minuta, a meštani procenjuju da je uništeno oko 80 odsto useva.
 
U Prokuplju je još uvek je na snazi vanredna situacija zbog poplava, a zbog naraslog nivoa reke Toplice krizni štab opštine Kuršumlija je u pripravnosti, kao i sve ostale službe, zbog eventualno novog poplanvog talasa.
 
Beta, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: