Super saveti za bezbedan letnji seks

Zabava - Petak 11.07.2014 - 17:13

Leto nam donosi opuštenost, više zabave, a posebno strasti. Pre nego što podlegnete letnjim strastima na moru pročitajte savete koji će vam pomoći da izbegnete određene rizike.

imagerymajestic/freedigitalphotos.net imagerymajestic/freedigitalphotos.net

Nemojte ostavljati kondom u kolima

Visoke temperature mogu uništiti kondom koji neko vreme stoji na suncu. Ukoliko vam je ostao samo taj jedan kondom koji je čitav dan „proveo“ na suncu, pre seksualnog odnosa potrudite se da nađete drugi (posebno ako je letnja šema u pitanju).

Dobro osmotrite okolinu

Iako mislite da vas baš niko u tom kutku na plaži ne vidi proverite još jednom. Kada ste utvrdili da nema nikoga, proverite da niste usred nekog otrovnog grmlja ili legla insekata.

Izbegavajte seks u bazenu i jezeru

Iako seks u bazenu zvuči veoma primamljivo to uopšte nije pametna ideja. Zapravo, mnogo lakše možete zaraditi neku seksualno prenosivu bolest od bakterija u vodi. Možete dobiti i urinarnu infekciju od koje vas ne štiti kondom.

Ne izbegavajte znoj

Iako je znoj vrlo neprijatan, u letnjim danima je i poželjan jer na taj način vaše telo luči feromone koji utiču na seksualnu želju čineći vas neodoljivom.

Nemojte biti nestrpljivi

Napolju je sto stepeni, a vi imate neverovatnu seksualnu želju koja čini da vam bude još toplije. Usporite malo i uživajte u senzualnom seksu. Štaviše, studije su pokazale da oba pola lakše stižu do orgazma kada vode ljubav polako.
 

SUPER ZENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: