Svađe SNS-a i SPS-a o kojima lideri ćute

Nacionalne vesti - Utorak 30.09.2014 - 08:47

Lider socijalista Ivica Dačić preporučio je svim funkcionerima stranke da ne komentarišu najnovije napade iz Srpske napredne stranke.

(Foto: RTS) (Foto: RTS)
Prošle nedelje je potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a i šef njihove odborničke grupe u Skupštini Beograda Aleksandar Jovičić optužio predsednika SPS-a Ivicu Dačića I poslanika socijalista Branak Ružića das u kriminalci i “tajkunske podguzne muve”.
 
SPS je o tome odlučio da ćuti, a prema pisanju ''Blica'', razlog je Dačićeva zabrana oglašavanja. 
 
Jedan od mladih socijalista rekao je za Blic da je problem bio čak i tvit sa pitanjem da li će se SNS ograditi od izjave Jovičića. 
 
Sa druge strane napadnuti Branko Ru.žić najavio je da će tužiti Jovičića, za kojeg je rekao da je ''mladić iz SNS 'civilizovanog vokabulara'''. 
 
- Ne vidim ni na koji način da takav istup može da naruši funkcionisanje Vlade. Taj istup je dobio dva minuta slave, koliko će dobiti i epilog pred sudom - rekao je Ružić. 
 
Na šta je Jovičić odgovorio da je ''oduševljen pretnjama suđenjem'', jer će se tako ''pokazati kojim je tajkunima služio Ružić''. 
 
Premijer Aleksandar Vučić na sednici nakon održane Parade ponosa kazao je da se tim neće baviti, jer se ne bavi ni SNS-om (sopstvenom strankom) ni drugim partijama i da Vlada radi.
 
 
 
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: