Svašta ste čuli, ali ovi saveti za bolji seks su vredni pažnje

Zabava - Četvrtak 27.03.2014 - 14:17

Od pomisli na isplanirani seks mnogima se diže kosa na glavi, jer su uvereni da je spontani seks najbolji seks. Ali nakon ovih saveta promenićete mišljenje.

imagerymajestzic/freedigitalphotos.net imagerymajestzic/freedigitalphotos.net

Ako želite neverovatan orgazam

-  Žena će najbolji orgazam doživeti dan pre početka menstruacije  -  tvrdi Lori Votson, seksualni terapeut i savetnica za parove.

Ako želite da seks traje duže

Najbolje vreme za to je između Nove godine i Božića, odnosno Božića i Nove godine, kad parovi zbog praznika verovatno ne rade.

-  Kad par nije pod pritiskom zbog posla i ima više vremena za zajedničke trenutke, lakše je prepustiti se opuštenijem seksu bez žurbe koji će trajati i trajati  -  tvrdi Terens Vots, psihoterapeut za psihoseksualne probleme.

Ako želite da iznenadite partnera

-  Kao što ste već i primetili, muškarci se bude s erekcijom. Dakle, umesto da čekate veče za seks, postavite alarm desetak minuta ranije i posvetite se svom partner - savetuje seksolog Ejmi Levin.

Ako ste prezaposleni

Neka to bude vikend, kad nemate radnih obaveza i kad niste toliko iscrpljeni. Zajedno uzmite predah od naporne nedelje, uživajte i posvetite se jedno drugom. Ako ste roditelji, pokušajte da se dogovorite da bake i deke pričuvaju decu.

Ako želite da prekinete rutinu

Što ste duže s partnerom/partnerkom, to je u krevetu teže biti kreativniji. Misionarska poza svake subote vrlo brzo može da vam dosadi. Za razbijanje monotonije u spavaćoj sobi Ejmi Levin predlaže iznenadni seks usred noći.

-  Postavite alarm u tri sata ujutru i iznenadite partnera. Sigurno mu neće smetati što ste ga probudili -  ističe ona.

HOT, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: