Svetska banka i na jugu

Lokalne vesti - Subota 20.12.2014 - 10:33

Vranje - Direktor kancelarije Svetske banke za Srbiju Toni Verheijen prezentovao je za predstojeću godinu planove ove finansijeske institucije predstavnicima lokalnih samouprava, nevladinog sektora i privrednicima iz Pčinjskog i Jablaničkog okruga.

Sastanak u Evropskoj kući u Hanu Sastanak u Evropskoj kući u Hanu

On je na sastanku koji je održan u Vladičinom Hanu rekao da perspektiva i razvoj  južne Srbije zavise od razvoja železničkog saobraćaja i putne mreže.

Verheijen je obišao i Koridor 10, za čiju izgradnju Srbija obezbedila zajam upravo iz kredita Svetske banke.

Verheijen  je rekao da je zadovoljan  kako se odvijaju planirani radovi  na izgradnji autoputa Koridora 10 na deonici od Vladičinog Han do Donjeg Neradovca.

Po rečima Jelene Pavlović, projekt  menadžera  u Centru za razvoj Pčinjskog i Jablaničkog okruga,  koji je organizovao ovaj skup, predstavnici Svetske banke su od učesnika skupa tražili povratnu informaciju o prioritetnim problemima  i oblastima u koje treba ulagati.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: