Svirepo ubistvo kod Vranja: Metak ostao u srcu ubijenog!

Lokalne vesti - Sreda 01.10.2014 - 14:03

Vranje - Srđan Aleksić (44) iz Žitorađa kod Vladičinog Hana u sredu oko 11:30 pištoljem je ubio Ljubišu Nikolića (53) iz sela Oraovica kod Grdelice nakon kratke svađe posle saobraćajnog udesa.

Policija vrši uviđaj na mestu ubistva Policija vrši uviđaj na mestu ubistva

Ubistvo se dogodilo kod sela Ranutovac na putu Vranje - Vladičin Han.

Kako saznaje OK Radio, Nikolić je upravljajući vozilom "reno klio", francuskih registracija, udario otpozadi u „jugo florida“, vranjske registarske oznake.

Odmah nakon udesa vozač „floride“ Aleksić se zaustavio, izašao iz automobila i pištoljem kalibra 7,62, u narodu poznatijem kao „tetejac“, pucao u srce Nikoliću.

Tom prilikom Ljubiša je preminuo na licu mesta. Sve to dešavalo se na očigled supruge i dvoje maloletne dece ubice Srđana Aleksića.
 

– Na državnom putu drugog reda kod Vranja, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj nije bilo povređenih. Sumnja se da je nakon sudara i kraće rasprave, vozač Srđan Aleksić pištoljem koji je legalno posedovao, usmrtio Ljubišu Nikolića.
 

Uviđaj su izvršili zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju i policijski službenici Policijske uprave u Vranju – rekao je portparol Policijske uprave Vranje Dragan Stamenković.

Kako saznajemo, nakon ubistva Aleksić je bacio pištolj i ostao na putu, pored svog vozila.

Policija je brzo stigla na lice mesta i uhapsila Aleksića, koji je bio pritvoren u interventnom vozilu policije do završetka uviđaja.
 

Nevenčana supruga ubice Vesna Vidaković nije želela da daje izjave novinarima, samo je u prolazu rekla da nije tačna informacija koja se pojavila u medijima kako je njen suprug pucao Nikoliću u glavu, već da je pištolj uperio direktno u srce.
 

Kako smo saznali od policajaca koji su vršili uviđaj, metak pištolja nije napravio ni izlaznu ranu, već se zadržao u telu, rasporivši srce i deo grudnog koša.

Šteta na automobilu, kako su procenili saobraćajci, manja je od 1.000 dinara, jer je samo ogreban deo zadnjeg branika i tako stare „floride“.

Saobraćaj na magistralnom putu Vranje – Niš više od dva sata odvijao se veoma otežano, jer su se vozila preusmeravala na autoput koji je još uvek u izgradnji.
   
tekst i foto: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: